ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Verwarmwinkel

ELEKTRISCHE VERWARMING WARMLOPERS!

 • De Adax Eco Basic elektrische verwarming heeft een slank en elegant ontwerp, eenvoudige bediening en een uiterst comfortabele warmte. De modellen zijn verkrijgbaar van 250 tot 2000 watt in de hoogte van 33 centimeter. Uitermate geschikt voor badkamer en toilet verwarming. Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen.

   

  Aanbieding!
 • De convector panelen Adax Clea WiFi bedien je vanaf elke plek eenvoudig met je mobiele telefoon of tablet. Maak eenvoudig zones aan en koppel een of meerdere Adax paneelverwarmingen aan het systeem. Programmeer desgewenst ieder zone.  En regel zo voor meerdere ruimten in je woning of werkplek een optimaal leefklimaat en beperk zo onnodig energieverbruik! Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen.

   

  Aanbieding!
 • Het ontwerp van de Adax Neo Basic elektrische verwarming is modern, tijdloos en slank. Het verwarmingspaneel heeft een ingebouwde thermostaat en een dag- en nachttemperatuurregeling. Met de meegeleverde muurbeugel plaats je de verwarming horizontaal en vlak boven het vloeroppervlak. Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen. 

   

   

  Aanbieding!
 • Adax Neo Wifi, altijd op het juiste moment en de juiste plek de verwarming aan? Deze convector panelen van Adax bedien je vanaf iedere locatie met je mobiel of tablet. Koppel verschillende panelen aan elkaar en bepaal waar en wanneer ze op welke temperatuur moeten zijn. Zo regel je voor meerdere ruimten in je woning of werkplek het optimale leefklimaat en verbruik je nooit meer onnodig energie! Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen.

   

   

  Aanbieding!

ZIT HIER IETS VOOR JE BIJ? UITSCHIETERS!

Specialist elektrisch verwarmen

Verwarmwinkel is een webwinkel in elektrische verwarming. In onze webshop hebben we een groot aanbod elektrische convector radiatoren van de merken Adax en Atlantic en infrarood verwarmingen van Fenix. Alle zijn ontwikkeld en geproduceerd in Europa en voldoen aan de keuringseisen. Een elektrische verwarming is energiezuinig en heeft geen onderhoud, werkt geluidloos en heeft een hoog rendement, een eenvoudige installatie, geen zichtbare leidingen en met infrarood verwarming, geen luchtcirculatie.

Wat is convector verwarming?

Convectie verwarmen is een indirecte vorm van elektrische verwarming. Het verwarmingselement zuigt koude lucht aan en warmt die op. De warme lucht stijgt tot aan het plafond, koelt af en zakt dan weer naar beneden, zodat het proces zich weer kan herhalen. Het grote voordeel van convector verwarming? De omgeving warmt gelijkmatiger op dan bij stralingswarmte. Een convector is een warmtewisselaar die wordt gebruikt om warmte af te geven aan de omgeving waarin deze is geplaatst. Meer weten Wat is convector verwarming?

Wat is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming bestaat uit warmtegolven die de omgeving verwarmen. Het is dus een directe vorm van elektrische verwarming. De infrarood verwarming met een lange golf is ideaal voor thuisgebruik en wanneer u graag wat bespaart op uw energiegebruik. Infraroodstraling heeft een positief effect op spieren, gewrichten en bloedcirculatie. Infrarood warmte wordt veelvuldig gebruikt tegen rugpijn. Stralingswarmte is gezonder dan convectiewarmte, omdat de warme lucht die je inademt geen stof met zich meebrengt. Meer weten Wat is infrarood verwarming?

Elektrisch verwarmen heeft de toekomst

Verwarmen van je huis of bedrijfspand verbruikt de meeste energie. Wil je energie besparen dan valt hier een grote slag te maken. Nederland moet in 2050 volledig energieneutraal zijn, dus draait de overheid langzaam de gaskraan dicht. De gasprijs per kubieke meter stijgt. Dat komt vooral door extra belastingen op aardgas. Electriciteit wordt voordeliger en zelf stroom opwekken doormiddel van zonnepanelen of windenergie wordt al veel toegepast. Ook geeft de overheid subsidies. Overstappen op elektrische verwarming wordt dus steeds interessanter.

Hoeveel Watt heb ik nodig?

Als je een elektrische verwarming wilt bestellen is het van belang dat je de juiste wattage kiest. Zo weet je zeker dat je een toereikend vermogen hebt en er niet te veel overcapaciteit is. Naast de oppervlakte van de ruimte is ook de manier waarop er geïsoleerd is en de gewenste temperatuur van belang. Om te berekenen welk vermogen je voor elektrische verwarming nodig hebt hebben we een eenvoudige calculator voor je gemaakt. Meer weten Hoeveel Watt heb ik nodig?

Wat kost elektrisch verwarmen?

Elektriciteit wordt steeds voordeliger. Dit komt mede door de stijgende gasprijzen. Elektriciteit kost op dit moment zo ongeveer €0,22 per kWh (1.000 watt). Als je een elektrische verwarming met 1.000 watt koopt kost het dan ook €0,22 per uur om dit te gebruiken als hij constant verwarmd. Elektrische verwarmingen werken tegenwoordig steeds efficiënter en zal daardoor niet aldoor aanstaan, zo zal het werkelijke verbruik gemiddeld per uur een stuk lager liggen. Meer weten Wat kost elektrisch verwarmen?