ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Adax 10 euro weken

Adax 10 Euro korting weken

Nu de dagen weer kouder gaan worden en de gezellige feestdagen weer voor de deur staan, heb je natuurlijk wel goede verwarming nodig. Niet alleen om de koude winterdagen goed door te komen, ook om gezelligheid en een warme sfeer te creëren. Nu is het bij uitstek een geschikte periode om goede kwaliteit convector verwarming aan te schaffen en nog wel met korting. Zo zit jij er tijdens de feestdagen en deze winter warm bij. Tijdens de actie Adax 10 Euro weken, krijg je op alle Adax verwarmingen een leuke korting van 10 Euro. 

 • Adax Neo Wifi, altijd op het juiste moment en de juiste plek de verwarming aan? Deze convector panelen van Adax bedien je vanaf iedere locatie met je mobiel of tablet. Koppel verschillende panelen aan elkaar en bepaal waar en wanneer ze op welke temperatuur moeten zijn. Zo regel je voor meerdere ruimten in je woning of werkplek het optimale leefklimaat en verbruik je nooit meer onnodig energie! Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen.

   

   

  Aanbieding!
 • Het ontwerp van de Adax Neo Basic elektrische verwarming is modern, tijdloos en slank. Het verwarmingspaneel heeft een ingebouwde thermostaat en een dag- en nachttemperatuurregeling. Met de meegeleverde muurbeugel plaats je de verwarming horizontaal en vlak boven het vloeroppervlak. Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen. 

   

   

  Aanbieding!
 • De convector panelen Adax Clea WiFi bedien je vanaf elke plek eenvoudig met je mobiele telefoon of tablet. Maak eenvoudig zones aan en koppel een of meerdere Adax paneelverwarmingen aan het systeem. Programmeer desgewenst ieder zone.  En regel zo voor meerdere ruimten in je woning of werkplek een optimaal leefklimaat en beperk zo onnodig energieverbruik! Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen.

   

  Aanbieding!
 • De Adax Eco Basic elektrische verwarming heeft een slank en elegant ontwerp, eenvoudige bediening en een uiterst comfortabele warmte. De modellen zijn verkrijgbaar van 250 tot 2000 watt in de hoogte van 33 centimeter. Uitermate geschikt voor badkamer en toilet verwarming. Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen.

   

  Aanbieding!

Voor welk type Adax verwarmingen?

Met de actie Adax 10 Euro korting weken krijg je tijdelijk korting op alle Adax convector verwarmingen in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor de strak vormgegeven Adax Eco Basic, die ook prima te gebruiken is in de badkamer. Voor een verwarming met een energiebesparende werking kies je voor de Adax Neo Basic. Mede door de ingebouwde thermostaat met dag- en nachttemperatuurregeling, kom je de winter warm en energiezuinig door. 

Wil je je verwarming op moderne wijze bedienen? Profiteer dan van deze actie om de Adax Neo wifi met korting aan te schaffen. Door de ingebouwde wifi thermostaat, bedien je het paneel via je smartphone of tablet. Dit geldt ook voor de stijlvolle Adax Clea wifi. Dit paneel heeft een uiterst strakke uitstraling, doordat deze is voorzien van gepolijst gehard glas. 

Hoe maak je gebruik van de korting?

Heb jij een Adax paneel uitgezocht en wil je profiteren van de actie Adax 10 Euro korting weken? Kies bij je bestelling het gewenste Adax model en plaats deze in je winkelwagen. Hier voer je de kortingscode #10EUROWEKEN in en de korting wordt automatisch verrekend. 

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste convector kachel. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

 • Milieuvriendelijk en duurzaam
 • Geen onderhoud
 • Lagere verbruikskosten
 • Veilig
 • Snelle opwarming
 • Betere temperatuurregulering
 • Lange levensduur

Veel gestelde vragen