ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Adax verwarmingen

Adax verwarmingen. Noorse elektrische verwarming sinds 1948.

Het Adax familiebedrijf gevestigd in Noorwegen, levert al meer dan 70 jaar hoogwaardige en innovatieve producten. Gestart met kleine, draagbare verwarmingstoestellen voor de vloer en later naar de productie van de Adax verwarmingen. Altijd strevend naar innovatieve en duurzame oplossingen.

Een pionier in technologie

De Adax Neo Basic is speciaal ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, met een zichtbaar digitaal display en een gemakkelijk toegankelijk bedieningspaneel. Het minimalistische ontwerp maakt de Adax verwarming tot een marktleider in zijn segment. De nieuwe Clea is gemaakt op basis van de Neo-serie met een glazen voorkant voor een extra moderne en exclusieve uitstraling. Geïntegreerde WiFi maakt het mogelijk om kachels te overal ter wereld te bedienen en zo geld te besparen.

Adax Neo Basic verwarming, een juweel aan de muur

De Adax Neo Basic verwarming is een elegante design verwarming in combinatie met energiebesparende middelen. De temperatuur wordt weergegeven met duidelijk leesbare, verlichte cijfers die bovendien het uiterlijk van de kachel een extra boost geven.

Adax Neo WiFi, bedienbaar vanaf iedere plek

De Adax Neo WiFi paneelverwarming is modern en strak vormgegeven. De innovatie zit in de thermostaat. Zones aanmaken, weekprogramma’s, verwarmingen koppelen en op afstand bedienen, gewoon met je mobiele telefoon. Dubbel geïsoleerd en spatwaterdicht. Deze Adax verwarming is dus ook geschikt voor de badkamer.

De elegante Adax Clea WiFi met gepolijst hard glas

Je interieur krijgt een elegantere uitstraling met het unieke WiFi verwarmingspaneel Adax Clea. Het strakke design ontstaat doordat het is gepolijst met gehard glas. Deze Adax verwarming is uniek, omdat het veel warmte afgeeft zonder dat de glasplaat heet aanvoelt.

De degelijk bedienbare Adax Eco Basic

Een veilige en betrouwbare manier van elektrisch verwarmen. Met de Adax Eco Basic aan de wand is de ruimte automatisch beschermd tegen oververhitting en de temperatuur met een handomdraai nauwkeurig af te stellen.

Verwarmingsadvies op maat

Wil je een Adax verwarming kopen? Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste Adax verwarming. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen Adax verwarming

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur