ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Elektrische kachel

Elektrische kachel, traditioneel en energiezuinig

Elektrische kachels zijn er in vele varianten. Ieder heeft zijn eigen manier van verwarmen en voor en nadelen. Maar alle elektrische verwarmingen zijn compleet met ophangbeugel, snoer netstekker en thermostaat, dus ophangen en verwarmen maar.

Eenvoudig te bedienen en snel warm

Deze elektrische kachels zijn geschikt voor uiteenlopende ruimtes, zoals je woonkamer, badkamer, en schuur. Maar ook voor een winkel of op kantoor kunnen de elektrische kachels zeer goed worden toegepast. Let hierbij goed op het vermogen van de elektrische kachel, zodat je zeker weet dat deze voldoende capaciteit heeft voor de ruimte.

Soorten elektrische kachels

Er zijn veel soorten elektrische kachels, de een verwarmt doormiddel van een vloeistof of olie. De ander weer door de lucht te verwarmen en zo ook de inhoud van de ruimte. Met en zonder ventilator, keramisch of met en glazen front. Maar altijd doormiddel van straling of door convectie, of beide.

De elektrische kachels op deze pagina zijn allen convectoren. Bij warmte afgifte door convectie wordt de warmte afgestaan aan de lucht. Daardoor ontstaat er een luchtstroming op die de warmte gelijkmatig door de ruimte verspreidt. Omdat de elektrische kachels zelf warm worden geven ze ook voor een gedeelte straling warmte af. Per merk kan deze verhouding verschillen.

Verwarmingsadvies op maat

Wil je een elektrische kachel kopen? Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste elektrische verwarming. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur