ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Kantoor verwarming

Elektrische verwarmingen geschikt voor je kantoor

Hoe gezellig het ook is op kantoor, in de koude maanden ontstaat vaak discussie over de gewenste temperatuur. Dankzij de efficiënte infrarood verwarmingen of de ‘plug and play’ convector verwarmingen hoeft dat verhitte debat niet meer gevoerd te worden. Elektrische verwarmingen bieden uitkomst voor kantoorruimtes in allerlei soorten en maten. 

  • Adax Neo Wifi, altijd op het juiste moment en de juiste plek de verwarming aan? Deze convector panelen van Adax bedien je vanaf iedere locatie met je mobiel of tablet. Koppel verschillende panelen aan elkaar en bepaal waar en wanneer ze op welke temperatuur moeten zijn. Zo regel je voor meerdere ruimten in je woning of werkplek het optimale leefklimaat en verbruik je nooit meer onnodig energie!

     

Infrarood en convector verwarmingen voor kantoor

Infrarood panelen geschikt voor een (systeem)plafond of aan de wand zorgen voor doelgerichte elektrische verwarming van personen en objecten. Een plaatselijke warmtebron boven de werkplek. Het ontbreken van luchtstromen voorkomt bovendien droge ogen aan het einde van de dag. Dankzij de aangename stralingswarmte zit iedereen dagelijks stralend achter zijn bureau.       

Wil je liever wat meer eenvoud? Dan zorgen de makkelijk te installeren convector verwarmingen voor een aangenaam werkklimaat. De onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke convector kachel, bureau verwarming en warme voeten matten houden bij een balie of bureau de koude rillingen buiten de deur. 

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste verwarming voor je kantoor. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur

Veel gestelde vragen