ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Keuken verwarming

Wat is de beste keuken verwarming?

De keuken is de afgelopen jaren een steeds meer belangrijke plek in huis geworden. Vooral de zogenaamde ‘woonkeukens’ waar zowel gekookt wordt als wordt gegeten. De keuken wordt steeds vaker als gezellige leefruimte gezien voor het hele gezin, terwijl vader of moeder kookt. Maar voor het gezellig samenzitten in de keuken en om te koken heb je wel een goede verwarming nodig, die de keuken optimaal kan verwarmen.

Soorten keuken verwarming

Elektrische verwarming in de vorm van infrarood verwarming is een goede oplossing voor het verwarmen van de keuken. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar objecten in de keuken. In tegenstelling tot luchtverwarming, heb je dus geen last van zwevend stof of bacteriën in de keuken. Infrarood verwarming is daarom een hygiënische oplossing voor de keuken. Bovendien ben je met infrarood panelen erg flexibel. Je hangt de panelen op waar je maar wilt en ze nemen geen onnodige ruimte in, in een kleinere keuken. Infrarood verwarming is een prettige warmte en vergelijkbaar met de zonnestralen die op je huid vallen op een mooie zonnige dag. Alleen de straling van een infrarood paneel is veel veiliger. Naast hygiënische verwarming, krijg je met infrarood verwarming geen last van een droge mond en keel, iets waar je met klassieke radiatoren in de keuken wel last van hebt. 

Wil je toch je keuken verwarmen door het opwarmen van de lucht? Dan is er de mogelijkheid om voor convector verwarming te kiezen. Ook dit kan een goede oplossing voor de keuken zijn. Vooral ook omdat er modellen te verkrijgen zijn met wifi. Hierdoor kun je voordat je in de keuken aan de slag gaat, vanop afstand je convector verwarming aanzetten met behulp van een app op je smartphone. Zo komt je altijd in een reeds opgewarmde keuken. 

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste keuken verwarming. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur