ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Schuur verwarming

Wat is de beste verwarming voor je schuur?

Een schuur kan een zelfstandig bouwwerk in je tuin zijn, maar ook een aanbouw aan de woning zijn. In het laatste geval, zal een schuur vaak ook voor andere doeleinden gebruikt worden dan het opslaan van gereedschap of het stallen van fietsen. Dikwijls is de schuur de plek waar een wasmachine aansluiting is of die je gebruikt als werk/hobbyruimte. Een schuur kan geïsoleerd zijn, maar vaak is dit niet het geval. Dit is een probleem als je bijvoorbeeld een wasmachine aansluiting in de schuur hebt. Tijdens de winter kan het dan in de schuur net zo hard vriezen als buiten, met een bevroren wasmachine aansluiting tot gevolg.

Soorten schuur verwarming

Gebruik daarom goede schuur verwarming om de schuur vorstvrij te houden. De beste en meest effectieve vorm van schuur verwarming is elektrische verwarming. Een infrarood paneel is bijvoorbeeld zeer geschikt om de wasmachine aansluiting van direct warmte te voorzien, zodat deze nooit zal bevriezen. Infrarood verwarming verwarmt namelijk vaste materie, zoals de waterleidingen zelf. Ook als je aan het werk bent of je hobby in de schuur uitvoert, is infraroodstraling een zeer prettige warmte om goed bij te werken. 

Wil je een constante en gelijkmatige warmte in de schuur creëren? Dan is convector verwarming als schuur verwarming een goed alternatief. Convector verwarming is uitgevoerd met een thermostaat, zodat je altijd een bepaalde temperatuur kunt aanhouden. Een convector verwarming met een wifi thermostaat kun je als je ook wifi ontvangst in de schuur hebt, van afstand met je smartphone bedienen. Met een convector radiator als schuur verwarming, zal de koude lucht in je schuur opwarmen, waardoor je altijd een behaaglijk warme schuur binnenkomt. 

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste schuur verwarming. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur