ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Slaapkamer verwarming

Slaapkamer verwarming. Wat is de beste verwarming?

Niet iedereen heeft de behoefte aan een warme slaapkamer, maar er zijn toch situaties te bedenken dat dit nodig is. Het is bijvoorbeeld wel erg prettig om voordat je in bed kruipt, niet een erg koude slaapkamer in te lopen. Kinderslaapkamers zijn ook ruimtes waar meer gedaan wordt dan slapen. Kinderen spelen op hun slaapkamer en voor tieners is hun slaapkamer ook de plek waar een bureau staat om huiswerk aan te maken. 

slaapkamer verwarming

In de slaapkamer heb je dus vooral behoefte aan verwarming die snel warm wordt en die je ook weer gemakkelijk kunt uitschakelen. Dit kan met elektrische verwarming. Voor slaapkamer verwarming is één elektrische verwarmingspaneel meestal voldoende om de gehele ruimte comfortabel te verwarmen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt. Je stelt de elektrische slaapkamer radiator in op de gewenste temperatuur en in een mum van tijd is de slaapkamer behaaglijk warm.

Soorten slaapkamer verwarming

Convector verwarming is bij uitstek geschikt voor slaapkamers. De convector kachel zal de koude lucht in de slaapkamer opzuigen en weer laten ontsnappen als warme lucht via de natuurlijke luchtcirculatie. De warme lucht stijgt op, koelt langzaam af en daalt weer naar beneden. Daarna herhaalt het proces zich en wordt de lucht weer door de verwarming opgezogen. Heb je meer behoefte aan een plaatselijke slaapkamer verwarming? Kies dan voor infrarood panelen. Hierbij geniet je van directe verwarming door infraroodstralen die aanvoelen alsof de zon op je huid schijnt. Dit is een prettig en veilige warmte en bovendien gezond voor je spieren en gewrichten.

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste slaapkamer verwarming. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl
9.2

Je voelt al snel dat het paneel aan staat!

Sinds kort heb ik een SunPower SP infrarood paneel van 750 watt aan het plafond hangen in de badkamer. Het paneel valt helemaal niet op en het wordt snel aangenaam warm in de badkamer. Ik ben er blij mee! Elze
- Overbetuwe - 28 mei 2022

Zeer tevreden over de goede communicatie.

Medewerkers stellen alles op alles om de klant goed te bedienen. Top hoor.
- Ootmarsum - 25 mei 2022

Snel en correct

Convector besteld. Snel en correct netjes afgeleverd. Helemaal goed.
- Halsteren - 19 mei 2022

Snelle service en een uitstekend product.

Zijn goed geholpen, duidelijk uitleg en snelle service.
- De Lier - 18 mei 2022

Prima de lux !!

Prima voorlichting en snel geleverd!
- Uden - 18 mei 2022

Alles klopt, het paneel werkt naar behoren.

Valt niets op aan te merken.
- Heemskerk - 16 mei 2022

Snelle levering.

Goed product en werkt perfect.
- Katwijk - 13 mei 2022
988 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur