ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Toilet verwarming

Wat is de beste toilet verwarming?

Het kleinste kamertje van je woning is meestal het toilet. Het is bij uitstek een ruimte die door middel van elektrische verwarming opgewarmd kan worden. Andere mogelijkheden zijn er wegens de beperkte ruimte ook bijna niet. Een wc kan vooral ‘s winters erg koud zijn. Niet echt prettig om plaats te nemen op een ijskoude toiletbril en maakt het toiletbezoek onaangenaam. Met elektrische toilet verwarming is het handig om een thermostaat in te stellen, zodat er in de toiletruimte altijd een bepaalde temperatuur heerst.

Soorten toilet verwarming

Elektrische verwarming maakt een toiletbezoek juist aangenaam. Helemaal als je infrarood verwarming in je toilet hangt. Het voordeel van infrarood verwarming, is dat je de panelen overal kunt plaatsen waar je maar wilt. Dit is vooral voor krappe wcruimte handig. Zo hang je een dergelijk paneel gemakkelijk wat hoger, zodat het paneel nooit in de weg hangt, desnoods een plafond paneel. Tevens verwarmt infrarood verwarming alle objecten in het toilet en diegene die gebruikmaakt van het toilet. Hierdoor is het toilet in een mum van tijd behaaglijk warm en ook de infraroodstraling is een prettige warmte om op je huid te voelen. 

Heb je behoefte aan elektrische verwarming die vooral de ruime warm houdt, dan kan convector verwarming ook. Houdt er wel rekening mee dat een convector kachel laag moet hangen, zodat de koude lucht door het paneel opgenomen wordt. Ook convector verwarming is verkrijgbaar als een fraai paneel en bovendien zijn er modellen die voorzien zijn met de nieuwste technologische middelen, zoals wifi. Je stelt je toiletverwarming dan gemakkelijk via een app op je smartphone in.

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste verwarming voor je toilet of wc. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur