ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

vakantiewoning verwarming

Wat is de beste vakantiewoning verwarming?

Heb jij het geluk dat je in het bezit bent van een tweede woning als vakantiewoning? Met een eigen vakantiehuis is het gemakkelijk om regelmatig in eigen land op vakantie te gaan. Je pakt in het weekend de koffer in voor een heerlijk ontspannen weekendje weg. Een vakantiehuis biedt je ook de mogelijkheid om op vakantie te gaan tijdens de koudere jaargetijden, zoals de herfst of de winter. Maar de aankomst in je vakantiewoning is vooral dan wat minder prettig. Als de vakantiewoning al enkele weken of maanden niet gebruikt is, is het koud binnenkomen. 

elektrische verwarming vakantiehuis

Waar je in een vakantiewoning dus vooral behoefte aan hebt, is verwarming die de woning zeer snel kan opwarmen. De koude start van je vakantie ben je dan snel vergeten. Tevens wil je uiteraard ook energiezuinig je vakantiewoning verwarmen. Elektrische verwarming is de beste verwarming voor een vakantiehuis. Je hebt hier ook niets voor nodig, anders dan een stopcontact. Dit maakt elektrische verwarming erg gemakkelijk in gebruik. 

Soorten vakantiewoning verwarming

Je kunt in je vakantiewoning gebruikmaken van convector verwarming of infrarood verwarming. Schakel je convector verwarming in zodra je in je vakantiehuis aankomt, dan weet je zeker dat de woning snel is opgewarmd. Convector verwarming verwarmt haalt namelijk de koude lucht uit je woning en stoot geluidloos de warme lucht op een natuurlijk luchtcirculatie uit. Dit is een herhalend proces, waardoor je vakantiewoning optimaal warm blijft. Ook infraroodverwarming is een goede keuze voor een vakantiewoning. Helemaal als je weinig ruimte hebt, dan zijn infrarood panelen overal gemakkelijk op te hangen, zelfs aan het plafond en er zijn ook verplaatsbare modellen. Infrarood verwarming zal niet de lucht opwarmen, maar voorwerpen en mensen in de ruimte. Dit leidt tot een zeer prettig aanvoelende en gezonde warmte. 

Een voordeel van sommige modellen elektrische verwarmingspanelen, is dat ze voorzien zijn van wifi. Dit is ideaal voor vakantiewoningen. Onderweg stel je via een app op je smartphone de gewenste temperatuur in en je arriveert in een behaaglijk warme vakantiehuis. 

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste verwarming voor je vakantiewoning. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur