ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Winkel verwarming

Welke verwarming is het meest geschikt als winkel verwarming?

Als winkelier wil je goede winkel verwarming en niet dat je klanten en personeel in de kou staan. Maar ook niet dat het zweet ze uitbreekt. Elektrische verwarmingen zorgen voor een optimale warmtebeleving in je winkel, van kledingzaak tot supermarkt. Shop it like it’s hot!

Soorten winkel verwarming

Boven je toonbank, kassa of balie vormen infrarood verwarmingen een ideale warmtebron voor plaatselijke winkel verwarming. Dankzij de doelgerichte straling vanaf het plafond blijft ondanks de in- en uitloop van klanten de warmte in je winkel behouden. In rustige tijden heb je bovendien geen onnodige stookkosten. De aangename stralingswarmte zorgt ervoor dat iedereen in de winkel lekker in zijn vel zit. 

Liever traditionele winkel verwarming? Dan zorgen eenvoudig te installeren en onderhoudsvrije convector verwarmingen voor een warme sfeer. Stekker in het stopcontact en verwarmen maar. Met convector panelen en warme voeten matten voorkom je koude tenen en rillende benen.

Zowel infrarood als convector verwarmingen als winkel verwarming zijn milieuvriendelijke elektrische verwarming. Door hun lage energieverbruik en lange levensduur zijn ze zeer kostenbesparend. Wie als winkelier zelf energie opwekt heeft zelfs helemaal geen verbruikskosten!

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste winkel verwarming. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur