ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Zolder verwarming

Wat is de beste zolder verwarming?

In de ene woning wordt de zolder als een opslagruimte gebruikt, terwijl in andere woningen de zolder als een extra slaapkamer wordt gebruikt. De zolder als extra kamer gebruiken, zorgt ervoor dat je meer functionele ruimte in je woning hebt. Maar de zolder is gevestigd onder het meestal koude dak van de woning, dus je moet goed nadenken voor welk soort zolder verwarming je kiest. Een radiator is niet altijd op de zolder voorzien. Elektrische verwarming als zolder verwarming is dan een uitstekend alternatief.

Soorten zolder verwarming

Wanneer je op een lekker verwarmde zolder wilt aankomen, dan is convector verwarming een goede keuze. Een convector radiator is voorzien van een thermostaat. Als je de thermostaat instelt, weet je altijd dat je zolder op een bepaalde temperatuur is. Een moderne convector paneel die voorzien is van een wifi thermostaat, is zelfs vanop afstand te bedienen met je mobiel of tablet. Met een convector kachel verwarm je de koude lucht op zolder. Dit zorgt voor een constante en geleidelijke warmte.

Wil je vooral plaatselijke verwarming, omdat je je werkplek op zolder goed wilt verwarmen? Kies dan voor infrarood verwarming als zolder verwarming. De aangename infraroodstralen zullen alle objecten en jezelf op zolder verwarmen. Infraroodstraling kan het beste vergeleken worden met de zon die je huid verwarmt en is hierdoor geniet je van veel comfort. Objecten die zijn verwarmt, zullen de warmte uitstralen naar de omgeving. Hoewel een infraroodpaneel als zolder verwarming dus heel geschikt is als plaatselijke verwarming, krijg je in een mum van tijd toch een warme zolder. 

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste zolder verwarming. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur