ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Infrarood paneel badkamer

Wat is het voordeel van een badkamer infrarood paneel?

Met de SunPower infraroodpaneel geniet je van directe verwarming. De infrarood straling verwarmt alle objecten in de badkamer en ook jou als je hier aanwezig bent. Deze warmte geeft het gevoel alsof je warme zonnestralen op je huid voelt. Bovendien is infrarood straling gezonde straling. De warmte ontspant spieren en gewrichten en zorgt voor een betere bloedcirculatie. Juist dit soort warmte zoek je voor in de badkamer.

Het badkamerpaneel van Sunpower is optimaal geschikt voor de badkamer

Elektrische verwarming plaatsen in de badkamer, is net zoals met verlichting een punt van aandacht. Je hebt te maken met een vochtige ruimte en vocht en elektriciteit gaan niet goed samen. Gelukkig hoef je met de SunPower infrarood verwarming hier geen zorgen over te maken. Het paneel heeft een IP44 waarde. Dit houdt in dat deze spatwaterdicht is. Daarnaast is er een speciale poedercoating aangebracht, die geschikt is voor vochtige ruimtes.

Meer warmteopbrengst tegen een laag energieverbruik

Uniek aan dit infrarood paneel van SunPower, is een hogere warmteopbrengst. Hebben standaard infrarood panelen een maximale temperatuur tot 95 graden, bij dit paneel is het 110 graden. Dit is wel zo lekker in een badkamer en zorgt ervoor dat je geen kou hoeft te lijden. Met een rendement van 94% krijg je zeker de warmte die je verwacht, tegen een laag energieverbruik én lagere energiekosten.

Een mooi paneel voor in je badkamer

Juist het eenvoudige design van het paneel in RAL 9016 kleur, zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. De grootte van het paneel hangt af van het gekozen wattage. Dit is afhankelijk van de grootte van je badkamer. Je kunt kiezen voor een infrarood paneel vanaf 350 watt tot 950 watt. Bij 350 watt gaat het om een fraai paneel van 60×60 cm., terwijl dit bij 950 watt om een paneel gaat van 115×75 cm.

Gemakkelijk te bedienen

Bediening van het paneel is erg gemakkelijk. Je steekt de stekker in het stopcontact en je paneel werkt. Het is ook mogelijk om het paneel aan te sluiten op een lichtschakelaar. Daarnaast kun je een separate thermostaat op het paneel aansluiten, zodat je de temperatuur kunt regelen. Met een wifi thermostaat of wifi schakelaar is zelfs bediening via je smartphone mogelijk.

Een betrouwbaar infrarood badkamerpaneel

De SunPower badkamer verwarming is een zeer betrouwbare verwarming. Daarom is deze ook TÜV en CE gekeurd. SunPower vertrouwd dusdanig op de hoge kwaliteit van het infrarood badkamer paneel, dat je er 10 jaar garantie op krijgt. De levensduur is 20 tot 25 jaar en dit zegt alles over de hoge kwaliteit van het paneel.

Wil je elektrisch verwarmen?

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van het juiste badkamer infrarood paneel. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrische verwarming

Milieuvriendelijk en duurzaam
Geen onderhoud
Lagere verbruikskosten
Veilig
Snelle opwarming
Betere temperatuurregulering
Lange levensduur