ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Thermostaten infraroodpanelen

Regel infraroodpanelen met een veelzijdige thermostaat

Betreffende een thermostaat voor infrarood verwarming, zijn er een zestal varianten en met meerdere opties. Deze varianten zijn inbouw, opbouw, of vrijstaand. Bedraad, draadloos of met wifi. Een inbouw thermostaat wordt in de muur ingebouwd en dit is dan ook een bedraad model. Het opbouw model is draadloos en dit geldt ook voor het vrijstaande model, die je niet perse aan de muur hoeft te monteren. Door je elektrische verwarming aan een thermostaat te koppelen, is een betere temperatuurregeling per ruimte mogelijk en verwarm je energiezuiniger.

Kies uit een inbouw of opbouw thermostaat

Omdat een inbouw thermostaat bedraad is, is dit niet voor iedereen een optie. Wil je een bestaande of verouderde thermostaat vervangen? Dan is de bedrading al aanwezig en sluit je hier gemakkelijk een inbouw thermostaat op aan. Ook wordt er vaak voor een inbouw thermostaat gekozen als er na een verbouwing nieuwe bedrading is aangelegd. Het je geen aanwezige bedrading en heb je niet de mogelijkheid voor een inbouw thermostaat? Kies dan voor een opbouw of vrijstaande thermostaat die draadloos is. Je bent dan veel flexibeler met het plaatsen aan de wand of elders los in de ruimte.

Hoe en waar plaats je de thermostaat?

Het inbouwmodel moet geplaatst worden in de muur op een hoogte van 1,5 meter. Het opbouwmodel kun je flexibel plaatsen waar je maar wilt. Dit kan als opbouwmodel aan muur, maar je kunt deze ook los op een gewenste plek neerzetten. Let er wel op dat je de thermostaat buiten het stralingsgebied van de verwarmingspanelen plaatst. Er is anders geen betrouwbare weergave van de omgevingstemperatuur mogelijk, omdat het paneel de thermostaat opwarmt.

Sluit meerdere infraroodpanelen aan op een thermostaat

Op een thermostaat kun je meerdere verwarmingspanelen tot een maximum van 3600 watt aansluiten. Let dus goed op hoeveel watt je panelen hebben, zodat je niet een te hoog wattage aansluit. Op de draadloze thermostaat passen maximaal 5 inbouw of stekker ontvangers, ieder met een maximum tot 3600 watt.

Gemakkelijke bediening met een wifi thermostaat

Kies je voor een thermostaat met wifi? Dan maak je de temperatuurregeling nog gemakkelijker. Hiermee verbind je de thermostaat met een app op je smartphone en is de temperatuur in een ruimte op afstand te programmeren. Ben je op je werk of onderweg naar huis? Schakel dan alvast de thermostaat in om zeker te zijn dat je in een al verwarmde ruimte thuiskomt.

Zoek je een thermostaat?

Door de enorme toeloop op vragen en advies kunnen wij je momenteel alleen nog via de e-mail adviseren. De reactietijd zal hierdoor wat langer zijn dan normaal.

Team verwarmwinkel.nl
9.2

Fijne webshop

Artikelen snel geleverd en voldoen volledig aan de verwachtingen Ondanks grote drukte toch ook snel reaktie op vragen. Dat geeft zeker vertrouwen.
- Zuidwolde - 25 september 2022

Goed bedrijf, maak je tegenwoordig niet zo vaak meer mee

Ze nemen de tijd voor je en de levering wordt netjes verzorgd afgeleverd.
- Rotterdam - 23 september 2022

Aanbevelenswaardig !

Prima geregeld !
- Goes - 23 september 2022

zeer goede service

Verkeerde afstandsbediening besteld, hierover gemaild en het was direct opgelost.
- Hofs - 22 september 2022

Goed!

Van bestellen tot betaling goed!
- Zwolle - 22 september 2022

Heel goed.

Snelle levering. Goede communicatie.
- Waalwijk - 21 september 2022

Zeer snelle en nette verzorging van het bestelde

Zeer snelle en nette verzorging van het bestelde
- Terneuzen - 21 september 2022
1135 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Voordelen elektrisch verwarmen

Milieuvriendelijk en duurzaam
Geen onderhoud
Lagere verbruikskosten
Veilig
Snelle opwarming
Betere temperatuurregulering
Lange levensduur