ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Toepassingen elektrische verwarming

Waar kun je elektrische verwarming toepassen?

In je woning, met infrarood of convector verwarming

In de badkamer, natuurlijk spatwaterdicht

Wie uit een douche of bad stapt, wil de warmte graag nog even vasthouden. Elektrische verwarmingen zorgen in de badkamer voor een heerlijke warmtebeleving. Infrarood en convector verwarming vormen in zowel kleine als grote badkamers een ideale warmtebron.
Elektrische verwarming voor je badkamer

In je serre, standaard of met hoge temperatuur

Wie er in frisse tijden warmpjes bij wilt zitten in de serre, heeft aan elektrische verwarmingen een ideale warmtebron. Infrarood en convector verwarmingen zorgen in een afsloten ruimte voor het gevoel van buiten, maar de warmtebeleving van binnen. Van voorjaar tot najaar, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
Elektrische verwarming voor je serre

Op kantoor, met convectie of infrarood in het systeemplafond

Hoe gezellig het ook is op kantoor, in de koude maanden ontstaat vaak discussie over de gewenste temperatuur. Dankzij de efficiënte infrarood verwarmingen of de ‘plug and play’ convector verwarmingen hoeft dat verhitte debat niet meer gevoerd te worden. Elektrische verwarmingen bieden uitkomst voor kantoorruimtes in allerlei soorten en maten. 
Elektrische verwarming voor je kantoor

In de winkel, plaatselijk met infrarood of in z'n geheel

Als winkelier wil je niet dat je klanten en personeel in de kou staan, maar ook niet dat het zweet ze uitbreekt. Een elektrische verwarming zorgt voor een optimale warmtebeleving in je winkel, van kledingzaak tot supermarkt. Shop it like it’s hot!
Elektrische verwarming voor je winkel

In je horeca gelegenheid, binnen en buiten elektrisch

In een restaurant of café wil je je gasten ook op koude dagen een warm welkom heten. Dankzij elektrische verwarmingen hoeft niemand bang te zijn om tijdens een gezellig drankje of romantisch diner in de kou te staan.
Elektrische verwarming voor je horeca gelegenheid

In de bedrijfshal, met hoge temperatuur infraroodpanelen

In de koudere maanden is je bedrijfshal niet de meest aangename werkplek. Dankzij elektrische verwarmingen behoren koude handen en voeten en onnodige stookkosten tot de verleden tijd. Infrarood verwarming zorgt in je magazijn, loods, garage of werkplaats voor een aangename en warme sfeer.
Elektrische verwarming voor je bedrijfshal

Op je terras of veranda, met korte golf infrarood heaters

Wie een terras of veranda heeft, wilt het liefst zo lang mogelijk buiten zitten. Infrarood verwarmingen zorgen in een overdekte buitenruimte voor een heerlijke warmtebeleving in de koude avonduren. Dankzij de Victory infraroodverwarming kun je zelfs in de frisse buitenlucht genieten van een gezellig drankje. 
Elektrische verwarming voor buiten

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste verwarming voor iedere ruimte. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur

Veel gestelde vragen