ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Elektrische verwarmingen bedrijfshal

Elektrische verwarmingen voor in je bedrijfshal of garage

In de koudere maanden is je bedrijfshal niet de meest aangename werkplek. Dankzij elektrische verwarmingen behoren koude handen en voeten en onnodige stookkosten tot de verleden tijd. Infrarood verwarmingen zorgen in je magazijn, loods of garage voor een aangename en warme sfeer.

Infrarood verwarmingen voor je bedrijfshal

De hoge temperatuur infraroodstralen van de HT-panelen zorgen bij hoogtes van 3,5 tot wel 6 meter voor een prettige warmte-ervaring in je bedrijfshal. De LT-panelen bieden uitkomst voor ruimtes tussen de 2,5 en 3,5 meter hoog.

De doelgerichte warmtestralen van een infrarood verwarming brengen personen en objecten in de hal, loods of garage zelfs na het openen van een deur weer snel op temperatuur. Infrarood verwarmingen zorgen plaatselijk voor warmte boven de werkplek en zijn daarmee efficiënt, energiezuinig en kostenbesparend. Zo hoef je niet de hele ruimte te verwarmen en bovendien vergen de panelen geen onderhoud. 

Door het ontbreken van luchtstromen verplaatsen infrarood panelen geen stof door een bedrijfshal. Daarnaast is de warmtestraling goed voor de bloedsomloop. Zo zorgen infrarood verwarmingen voor een lekker opgewarmde en tegelijkertijd gezonde werkplek.

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste elektrische verwarming voor je bedrijfshal, loods of garage. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur

Veel gestelde vragen