ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Verzending en retourneren

Hoe werkt de verzending en hoe kan ik retourneren?

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Heb je een bestelling geplaatst en direct betaald, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt en vaak al de volgende dag aangeboden aan onze bezorger. De levertijd bedraagt gemiddeld 3 werkdagen. In het weekend worden er geen pakketten bezorgd. Voor handmatige overschrijving geldt een extra verwerkingstijd van ± 2 werkdagen.

Opslag loods infrarood verwarming magazijn

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Voor verzendingen binnen Nederland brengen wij géén verzendkosten in rekening.

Kan ik mijn bestelling af laten leveren op een ander adres?

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je tijdens het invoeren van je persoonlijke gegevens een ander afleveradres aan ons doorgeven. Wanneer je gekozen hebt voor een ander afleveradres wordt er een bestelformulier meegestuurd naar het afleveradres. Hier staat de prijs en het afleveradres op vermeld. De factuur zal naar het opgegeven e-mailadres worden gestuurd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, alle zendingen worden geleverd met een track and trace code.

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling retourneren?

Bevalt het product niet of vind je het niet zo mooi of heb je een andere reden om te retourneren, dan kan je dat binnen 14 dagen na ontvangstdatum (herroepingsrecht) retourneren. De producten moeten wel onbeschadigd zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Wie betaald de retourkosten?

Je krijgt bij retourneren het aankoopbedrag terug voor de teruggestuurde producten. De kosten voor het terugsturen van het pakketje zijn voor je eigen rekening. Hoe hoog de kosten hiervan zijn, verschilt per product.

En als het product kapot is of een verkeerde levering?

Als er echt iets mis is met het product dan lossen we dat graag goed op, uiteraard zonder dat je kosten maakt. Neem in dat geval direct na ontvangst contact met ons op.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug heb?

Nadat we je retourzending hebben ontvangen maken wij zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 5 dagen het geld van je bestelling weer over op hetzelfde betaalmiddel / rekeningnummer als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht.

Retour aanmelden

Lees de voorwaarden hierboven en meld dan hier je retour aan en je ontvangt van ons een retouradres op de mail.