ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Convector kachel

Convector kachel, verwarmen op natuurlijke luchtstroom

Convector kachels zijn traditionele elektrische verwarmingen. De kachels verspreiden laag aan de wand warme lucht door je hele ruimte. Convector panelen zijn eenvoudig te installeren. Je stopt de stekker in het stopcontact, stelt de thermostaat in en de verwarming doet zijn werk. De elektrische kachels zorgen binnen no-time voor een warme ruimte. Hierdoor gaat er weinig energie verloren en blijft je energierekening laag.

Convector verwarming, makkelijk en doeltreffend

Convector kachels zijn geschikt voor allerlei toepassingen, zoals je woning, vakantieverblijf, kantoorruimtes en in je winkel. Per ruimte kun je meerdere convector verwarmingen installeren. Ook kun je bij de meeste modellen vloersteunen bestellen en de kachel eenvoudig verplaatsen of opbergen. Daarmee is de convector kachel een ideale bijverwarming.

De nieuwste convector kachels kun je digitaal programmeren of via wifi digitaal aansturen met je mobiel of tablet. Deze verwarmingspanelen kun je met de app op afstand bedienen en in zones indelen. Hierdoor staat de elektrische radiator nooit onnodig aan en is het alleen warm in de gewenste ruimte. Dankzij de open raam detectie schakelt de convector kachel zichzelf automatisch uit bij tocht en voorkom je energieverspilling. 

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste convector kachel. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur

Veel gestelde vragen