ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Convector kachel

Convector kachel, verwarmen op natuurlijke luchtstroom

Convector kachels zijn traditionele elektrische verwarmingen. De kachels verspreiden laag aan de wand warme lucht door je hele ruimte. Convector panelen zijn eenvoudig te installeren. Je stopt de stekker in het stopcontact, stelt de thermostaat in en de verwarming doet zijn werk. De elektrische kachels zorgen binnen no-time voor een warme ruimte. Hierdoor gaat er weinig energie verloren en blijft je energierekening laag.

Convector verwarming, makkelijk en doeltreffend

Convector kachels zijn geschikt voor allerlei toepassingen, zoals je woning, vakantieverblijf, kantoorruimtes en in je winkel. Per ruimte kun je meerdere convector verwarmingen installeren. Ook kun je bij de meeste modellen vloersteunen bestellen en de kachel eenvoudig verplaatsen of opbergen. Daarmee is de convector kachel een ideale bijverwarming.

 • De convector panelen Adax Clea WiFi bedien je vanaf elke plek eenvoudig met je mobiele telefoon of tablet. Maak eenvoudig zones aan en koppel een of meerdere Adax paneelverwarmingen aan het systeem. Programmeer desgewenst ieder zone.  En regel zo voor meerdere ruimten in je woning of werkplek een optimaal leefklimaat en beperk zo onnodig energieverbruik! Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen.

   

  Aanbieding!
 • De Adax Eco Basic elektrische verwarming heeft een slank en elegant ontwerp, eenvoudige bediening en een uiterst comfortabele warmte. De modellen zijn verkrijgbaar van 250 tot 2000 watt in de hoogte van 33 centimeter. Uitermate geschikt voor badkamer en toilet verwarming. Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen.

   

  Aanbieding!
 • Het ontwerp van de Adax Neo Basic elektrische verwarming is modern, tijdloos en slank. Het verwarmingspaneel heeft een ingebouwde thermostaat en een dag- en nachttemperatuurregeling. Met de meegeleverde muurbeugel plaats je de verwarming horizontaal en vlak boven het vloeroppervlak. Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen. 

   

  Kleuren zwart, rood en zilver mogelijk langere levertijd.

  Aanbieding!
 • Altijd op het juiste moment en de juiste plek de verwarming aan? De convector panelen van de Adax Neo WiFi bedien je vanaf iedere locatie met je mobiel of tablet. Koppel verschillende panelen aan elkaar en bepaal waar en wanneer ze op welke temperatuur moeten zijn. Zo regel je voor meerdere ruimten in je woning of werkplek het optimale leefklimaat en verbruik je nooit meer onnodig energie! Tijdelijk €10,- korting per paneel. Vul de code #10EUROWEKEN in bij het afrekenen.

   

  Aanbieding!
 • Met de Atlantic F125D kies je voor een stijlvolle kleine elektrische kachel, met een vermogen van tussen de 500 tot 2.500 watt. Met de ingebouwde thermostaat regel je op efficiënte en energiezuinige wijze de temperatuur in iedere ruimte, ook in natte ruimtes, zoals de badkamer.

  Aanbieding!

De nieuwste convector kachels kun je digitaal programmeren of via wifi digitaal aansturen met je mobiel of tablet. Deze verwarmingspanelen kun je met de app op afstand bedienen en in zones indelen. Hierdoor staat de elektrische radiator nooit onnodig aan en is het alleen warm in de gewenste ruimte. Dankzij de open raam detectie schakelt de convector kachel zichzelf automatisch uit bij tocht en voorkom je energieverspilling. 

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste convector kachel. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

 • Milieuvriendelijk en duurzaam
 • Geen onderhoud
 • Lagere verbruikskosten
 • Veilig
 • Snelle opwarming
 • Betere temperatuurregulering
 • Lange levensduur

Veel gestelde vragen