ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Infrarood verwarming 

Infrarood verwarming, een efficiënte manier van verwarmen.

Infrarood verwarmen is een hele efficiënte manier van elektrisch verwarmen. De infraroodstraling werkt als zonnewarmte: de panelen stralen doelgericht en direct warmte op objecten en personen in een ruimte. Het verwarmt gericht en niet zo zeer de lucht, zoals bij convector verwarming.

Infrarood verwarming is goed voor je gezondheid

De infrarood panelen zorgen voor een aangename warmtebeleving. De infraroodstraling voelt prettig aan en heeft positieve effecten op je spieren en gewrichten. Daarmee is de infrarood verwarming een erg gezonde manier van elektrische verwarming.

Infrarood verwarmingen zijn zeer geschikt voor je woning, winkel, kantoor of bedrijfshal. Dankzij de warme straling staat niemand in de kou en blijft je energierekening laag. Onze Fenix infrarood verwarmingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. Bovendien vergen ze geen onderhoud. De infrarood panelen zijn verkrijgbaar voor verschillende toepassingen, in verschillende afmetingen en wattages.

Het aansturen van een infrarood verwarming kun je op verschillende manieren doen. Eenvoudig aan- en uitschakelen of met een thermostaat. Analoog of programmeerbaar via wifi met de speciale app vanaf je mobiele telefoon of tablet.

Infraroodpanelen kopen of advies nodig?

Wil je Fenix infrarood verwarmingspanelen kopen? Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste infrarood verwarming. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur

Veel gestelde vragen