ADVIES OP MAAT? STUUR EEN MAIL OF BEL 0174-352008

Werkkamer verwarming

Wat is de beste studeer- of werkkamer verwarming?

De werkkamer is misschien geen ruimte die je voortdurend gebruikt. Bij het niet gebruiken van deze ruimte, is het niet nodig om deze ruimte te verwarmen. Dit zou onnodig energie verbruiken. Maar maak je wel gebruik van de werk-, studeer- of hobbykamer, dan heb je ook behoefte aan een aangename warmte, zodat je goed en comfortabel kunt werken of studeren. Daarom is elektrische verwarming zeer geschikt voor de werkkamer.

Soorten werkkamer verwarming

Als elektrische verwarming kun je kiezen voor onder andere convector verwarming. Deze verwarming is verkrijgbaar in moderne panelen die zeer gemakkelijk te installeren zijn. Convector verwarming zorgt ervoor dat de lucht in je werkkamer wordt verwarmd. De verwarming zuigt de koude lucht op en via een natuurlijke luchtstroom stroomt de verwarmde lucht naar boven. Hier koelt de lucht weer af en daalt naar beneden, waarna de lucht opnieuw wordt opgezogen. Een koude werkkamer kun je op deze manier snel opwarmen. 

Is het belangrijk dat je tijdens het werken geniet van plaatselijke warmte? Geniet dan van infrarood verwarming. In tegenstelling tot convector verwarming, zal infrarood verwarming alle meubels, mensen en dieren in de werkkamer verwarmen. Tijdens het werken zul je geen last hebben van kou, omdat de infraroodstralen je huid aangenaam zal verwarmen. Dit is tevens een zeer aangename verwarming als je vaak last hebt van je spieren en gewrichten. Infrarood verwarming is tevens te verkrijgen als verplaatsbare panelen, zodat je erg flexibel bent. 

Verwarmingsadvies op maat

Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van de juiste verwarming voor je werkkamer. Bel ons op 0174 352008, stuur een e-mail of start een chat.

Team verwarmwinkel.nl

Voordelen elektrisch verwarmen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Lagere verbruikskosten
  • Veilig
  • Snelle opwarming
  • Betere temperatuurregulering
  • Lange levensduur